Support ⇒ New installations ⇒ Re-Make old same structure dragonfly site ⇒ Community Forums ⇒ CPG Dragonfly™ CMS
Forum FAQForum FAQ SearchSearch ModeratorsModerators
Forum IndexNew installations

Re-Make old same structure dragonfly site Reply to topic

Go to page 1, 2, 3 Next
Author Message
angel777
Nice poster

Offline Offline
Joined: Jan 10, 2007
Posts: 81
Location: Toscana Pistoia Italy

In this my case i have, mydb sql stored(the same of my expired site, the domain was the same and structure also).
I renew that but i must to reinstall all, in this case i can install and after all re-upload my old config.php?

Maybe it could work? right?


angel777's server specs (Server OS / Apache / MySQL / PHP / DragonflyCMS)
Linux/NC/5.1.56/5.3.8/ 9.3
View user's profileVisit poster's website
angel777
Nice poster

Offline Offline
Joined: Jan 10, 2007
Posts: 81
Location: Toscana Pistoia Italy

Do Can i install with config.php (old)? (data sql was the same)..


angel777's server specs (Server OS / Apache / MySQL / PHP / DragonflyCMS)
Linux/NC/5.1.56/5.3.8/ 9.3
View user's profileVisit poster's website
Dizfunkshunal
Platinum Supporter

Offline Offline
Joined: Mar 23, 2006
Posts: 2179
Location: Some where over the rainbow

if you have same domain just upload all old files and sql make sure settings in config.php are correct for database connection and you should have your old site back up and running.

_________________
Diz Web Design Status: Open (Use of resources requires registration.)

Dizfunkshunal's server specs (Server OS / Apache / MySQL / PHP / DragonflyCMS)
Multiple Setups
View user's profileSend e-mailVisit poster's websiteYahoo Messenger
layingback
Forum Admin

Offline Offline
Joined: Apr 19, 2004
Posts: 1328
Location: Andalucia

Clear cache folder though, except for .htaccess.

_________________
Pro_News CM™ - Content Management for Dragonfly CMS™

layingback's server specs (Server OS / Apache / MySQL / PHP / DragonflyCMS)
Linux / 1.3.42 - 2.2.12 / 5.1.72 / 5.4.21 / 9.4
View user's profileVisit poster's websitePhoto Gallery
angel777
Nice poster

Offline Offline
Joined: Jan 10, 2007
Posts: 81
Location: Toscana Pistoia Italy

In this case i must begin only with the Dragonfly(downloaded and installer version) becouse i don't have a backup version of the my ex site i have only the original database and i have original domain.
So i can upload DF and after mod config with ex data structure same for db?


angel777's server specs (Server OS / Apache / MySQL / PHP / DragonflyCMS)
Linux/NC/5.1.56/5.3.8/ 9.3
View user's profileVisit poster's website
layingback
Forum Admin

Offline Offline
Joined: Apr 19, 2004
Posts: 1328
Location: Andalucia

I would:

Upload a new install OF THE SAME DF VERSION AS YOU USED BEFORE. Name db, etc same as before (use old config.php as a guide), run through install. Use same login name as before, etc., etc.

Copy down the new config.php, and check against info from old config.php.

If all ok, then import the old db into the new db.

Login and it should be how you left it. Check everything, and see if OK. Then if it was an earlier version than DF 9.2.1 I would want to upgrade now, when there is no new data to worry about (ie. you can start over if necessary).

_________________
Pro_News CM™ - Content Management for Dragonfly CMS™

layingback's server specs (Server OS / Apache / MySQL / PHP / DragonflyCMS)
Linux / 1.3.42 - 2.2.12 / 5.1.72 / 5.4.21 / 9.4
View user's profileVisit poster's websitePhoto Gallery
angel777
Nice poster

Offline Offline
Joined: Jan 10, 2007
Posts: 81
Location: Toscana Pistoia Italy

Wait a sec. i have a db that was the same i would to use with this fresh becouse in real the hosting has deleting only all(site)...lol
So i have a empty "SAME" domain i want only reinstal with the same config, db exist already with all options ok..
i don't know if you understand i have only to reinstall all df cms but in the best mode is possibile..
I woud to use the same db without reacrete that or import into a new db....is possible this?

Very Happy sorry for my english if you don't understand


angel777's server specs (Server OS / Apache / MySQL / PHP / DragonflyCMS)
Linux/NC/5.1.56/5.3.8/ 9.3
View user's profileVisit poster's website
Dizfunkshunal
Platinum Supporter

Offline Offline
Joined: Mar 23, 2006
Posts: 2179
Location: Some where over the rainbow

What you will need to do is:
1. Download same version of DF you used before
2. Create DB (use same name as before. Look at config.php to get name user name and pass or create new but edit config.php to use new names and pass)
3. Upload new DF files
4. Check config.php again to make sure it is correct.
5. Delete everything but the .htaccess file from the folder cache

Your site should be up and running when you visit your domain.
Then you can upgrade to the latest version of DF.

_________________
Diz Web Design Status: Open (Use of resources requires registration.)

Dizfunkshunal's server specs (Server OS / Apache / MySQL / PHP / DragonflyCMS)
Multiple Setups
View user's profileSend e-mailVisit poster's websiteYahoo Messenger
angel777
Nice poster

Offline Offline
Joined: Jan 10, 2007
Posts: 81
Location: Toscana Pistoia Italy

So, i could do these:
Install in the same site new version(same version, the last), in a my new db different(parking), after all, check and modify to "original/old" (Data sql ex) config.php right?


angel777's server specs (Server OS / Apache / MySQL / PHP / DragonflyCMS)
Linux/NC/5.1.56/5.3.8/ 9.3
View user's profileVisit poster's website
Dizfunkshunal
Platinum Supporter

Offline Offline
Joined: Mar 23, 2006
Posts: 2179
Location: Some where over the rainbow

Restore your site back to the way it was when you took it down. Then upgrade to newest version of DF.

_________________
Diz Web Design Status: Open (Use of resources requires registration.)

Dizfunkshunal's server specs (Server OS / Apache / MySQL / PHP / DragonflyCMS)
Multiple Setups
View user's profileSend e-mailVisit poster's websiteYahoo Messenger
angel777
Nice poster

Offline Offline
Joined: Jan 10, 2007
Posts: 81
Location: Toscana Pistoia Italy

Sorry maybe i didn't undestand..simple i can upload all e in installation "fase" i can put the ex db and it would works?


angel777's server specs (Server OS / Apache / MySQL / PHP / DragonflyCMS)
Linux/NC/5.1.56/5.3.8/ 9.3
View user's profileVisit poster's website
angel777
Nice poster

Offline Offline
Joined: Jan 10, 2007
Posts: 81
Location: Toscana Pistoia Italy

no, no works, i reinstall in a new db, and after i must change the config.php to the old db maybe works?


angel777's server specs (Server OS / Apache / MySQL / PHP / DragonflyCMS)
Linux/NC/5.1.56/5.3.8/ 9.3
View user's profileVisit poster's website
angel777
Nice poster

Offline Offline
Joined: Jan 10, 2007
Posts: 81
Location: Toscana Pistoia Italy

Sorry i resolve! lol i'm idiot, i simple upload new df and in install "fase" I put ex db data, works like a dog when eat a bone! Very Happy

thanks!


angel777's server specs (Server OS / Apache / MySQL / PHP / DragonflyCMS)
Linux/NC/5.1.56/5.3.8/ 9.3
View user's profileVisit poster's website
angel777
Nice poster

Offline Offline
Joined: Jan 10, 2007
Posts: 81
Location: Toscana Pistoia Italy

reinstalled all the structure but only a thing,
Downloadpro to reset to zero?, now when i reupload module and try to install it say error.. =)


angel777's server specs (Server OS / Apache / MySQL / PHP / DragonflyCMS)
Linux/NC/5.1.56/5.3.8/ 9.3
View user's profileVisit poster's website
NanoCaiordo
Developer

Offline Offline
Joined: Jun 29, 2004
Posts: 4206
Location: Italy

New files with old database -> install.php
Thats the correct procedure since you simulating an upgrade.

Just make sure u upload all modules were previously installed (DownloadsPro and others if any) and THEN hit install.php.

_________________
.:: I met php the 03 December 2003 :: Unforgettable day! ::.

Linux 64bit / Apache 2.2 / PHP 5.4.9 / MySQL 5.5.22 / v9, v10
Linux 32bit / Apache 2.2 / PHP 5.3.19 / MySQL 5.5.22 / v9, v10
Windows 64bit / IIS 7.5 / PHP 5.3.19 / MySQL 5.5.22 / v9, v10




NanoCaiordo's server specs (Server OS / Apache / MySQL / PHP / DragonflyCMS)
mixed
View user's profileVisit poster's websitePhoto Gallery
Display posts from previous:
All times are UTC
Go to page 1, 2, 3 Next



Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum

User Info

Welcome Anonymous



(Register)
Community

Support for DragonflyCMS in a other languages:

Deutsch
Español