Support ⇒ Upgrades :: Archives ⇒ IP address for this post = 0.0.0.0 :: Archived ⇒ Community Forums ⇒ CPG Dragonfly™ CMS
Forum IndexUpgrades

Archived ⇒ IP address for this post = 0.0.0.0


Since upgrading to 9.1.2.1 if I click on the "IP" button next to a user's post in the forums the address is always reported as 0.0.0.0 although the "Users posting from this IP address" and "Other IP addresses this user has posted from" sections below this appear to be working normally (the latter specifying normal IP addresses). It's not a huge problem for me but occasionally it's nice to see the IP address when dealing with a spammer. Anyone seen this before and/or have a fix? Thanks!

Server specs (Server OS / Apache / MySQL / PHP / DragonflyCMS):
linux/Apache 2.4.27/MySQL 10.1.26-MariaDB/PHP 5.2.17/Dragonfly 9.2.1


Hmmm, just a quick additional note, it only seems to happen for certain users but I can't see what makes them "special" (it doesn't appear to be related to whether or not they registered before the recent update)

Note: WWW Private Listing - Staff Only

Server specs (Server OS / Apache / MySQL / PHP / DragonflyCMS):
linux/Apache 2.4.27/MySQL 10.1.26-MariaDB/PHP 5.2.17/Dragonfly 9.2.1


Yes its just a 'display' bug, ip is correctly saved in the database but it just doesn't display correctly.

Its currently fix in our CVS.

.:: I met php the 03 December 2003 :: Unforgettable day! ::.

Server specs (Server OS / Apache / MySQL / PHP / DragonflyCMS):
CloudLinux / Apache 2.4 LSAPI / MySQLi 5.6 / PHP 5.6 / DCVS


Thanks Nano!

Note: WWW Private Listing - Staff Only

Server specs (Server OS / Apache / MySQL / PHP / DragonflyCMS):
linux/Apache 2.4.27/MySQL 10.1.26-MariaDB/PHP 5.2.17/Dragonfly 9.2.1

All times are UTC