Support ⇒ Upgrades ⇒ [solved] 9.3.3 upgrade problem ⇒ Community Forums ⇒ CPG Dragonfly™ CMS
Forum IndexUpgrades

[solved] 9.3.3 upgrade problem Reply to topic


after upgrading from 9.3.2 to 9.3.3 i have noticed we have a problem!
In the Forum section, the users sig that is normally displayed beneath the post are not displayed ?
i cannot figure out why.
anyone else experience this? is it a bug or just a simple error on my behalf.
thank you for you answers in advance.

Server specs (Server OS / Apache / MySQL / PHP / DragonflyCMS):


admin.php?op=Forums&do=attachments&mode=cats

Try setting your Maximum Image Dimensions e.g. 600x600.

Please respect our Rules & Regulations.

DonationsPro for DragonflyCMS & SMF

Server specs (Server OS / Apache / MySQL / PHP / DragonflyCMS):


Phoenix wrote
admin.php?op=Forums&do=attachments&mode=cats

Try setting your Maximum Image Dimensions e.g. 600x600.

Please respect our Rules & Regulations.


thank you that sorted it Very Happy

it must have defaulted to WxH 0x0 and i misunderstood this to be unlimited WxH.

thanks again



off topic i notice "server specs" broken below ?

Server specs (Server OS / Apache / MySQL / PHP / DragonflyCMS):

Last edited by Genocide on Tue Feb 21, 2012 1:24 am; edited 1 time in total


Not exactly broken - an expected consequence that we forgot would happen.

Nano's looking at it.

DonationsPro for DragonflyCMS & SMF

Server specs (Server OS / Apache / MySQL / PHP / DragonflyCMS):

All times are UTC


Jump to: