General ⇒ FAQ (Frequently Answered Questions) :: Archives ⇒ [solved] Page 1 does not exist :: Archived ⇒ Community Forums ⇒ CPG Dragonfly™ CMS
Forum IndexFAQ (Frequently Answered Questions)

Archived ⇒ [solved] Page 1 does not exist


My main page isn't working. I edited my meta.php file in my httpdocs filder...it made the site this way. so i put a fresh copy of my meta.php file back in and its still not working...ideas?




Array
(
[theme] => default
[session_time] => 1151135623
[session_start] => 1151135322
[comments] => Array
(
[mode] => thread
[order] => 0
[thold] => 0
)

[user] => Array
(
[page] => News
[file] =>
[uri] => /
)

[update_monitor] => Array
(
[current] => 9.0.6.1
[url] => dragonflycms.org/Downl...id=28.html
[num] => 0
[msg] => Array
(
)

)

[admin] => Array
(
[page] =>
)

)

Server specs (Server OS / Apache / MySQL / PHP / DragonflyCMS):
Unix / 1.3.34 / MySQL 5.0.19 /PHP 4.4.2/DF 9.1.0.8 CVS


You need at least 1 article in News, if News is the home module

.::..::.

Server specs (Server OS / Apache / MySQL / PHP / DragonflyCMS):
Linux/2.2.6/5.0.86/5.2.8/9.3.2


Sorry bigern, i forgot I disabled my current news of the day.

Server specs (Server OS / Apache / MySQL / PHP / DragonflyCMS):
Unix / 1.3.34 / MySQL 5.0.19 /PHP 4.4.2/DF 9.1.0.8 CVS



after the copy the two file (cpg_debugger and cmsinc) i have a new problem.
Help me

Server specs (Server OS / Apache / MySQL / PHP / DragonflyCMS):
XpProf//MySQL 4.1.21/PHP 4.4.4RC2-dev/CMS 9.0.6.1


Your new problem shouldn't be added to a topic that has no relation to it.

dragonflycms.org/Forum...16631.html

DonationsPro for DragonflyCMS & SMF

Server specs (Server OS / Apache / MySQL / PHP / DragonflyCMS):


thanks for the answer and excuse for the error. I have resolved thanks to your answer

Server specs (Server OS / Apache / MySQL / PHP / DragonflyCMS):
XpProf//MySQL 4.1.21/PHP 4.4.4RC2-dev/CMS 9.0.6.1


I activate the Multilanguage option but when I got to home I get the following message
“Page 1 does not exist” I don’t know what to do I have installed it two times it works at the beginning but the after some time it goes to the same “Page 1 does not exist”
I need help URGENT

Server specs (Server OS / Apache / MySQL / PHP / DragonflyCMS):
CMS Version 9.2.1/PHP Version 5.2.8/MySQL Version 4.1.22-max-log (client: 5.0.45)


That is what I get when I activate the Multilanguage option and I got to home page. What should I do.

Server specs (Server OS / Apache / MySQL / PHP / DragonflyCMS):
CMS Version 9.2.1/PHP Version 5.2.8/MySQL Version 4.1.22-max-log (client: 5.0.45)


hqccg, do you have at least one News item set to display with "each" language that you activated?

Server specs (Server OS / Apache / MySQL / PHP / DragonflyCMS):
Devuan ascii / Apache 2.4.2x / MariaDB 10.x / PHP 7.0x / DF 9.8 (updated)


Thanks that did it.

Server specs (Server OS / Apache / MySQL / PHP / DragonflyCMS):
CMS Version 9.2.1/PHP Version 5.2.8/MySQL Version 4.1.22-max-log (client: 5.0.45)

All times are UTC