Support ⇒ Upgrades :: Archives ⇒ Fatal Error attach_setup_forum_auth :: Archived ⇒ Community Forums ⇒ CPG Dragonfly™ CMS
Forum IndexUpgrades

Archived ⇒ Fatal Error attach_setup_forum_auth


New Install for new personal site. I tried to set Forum permissions and get this error message-

Fatal error: Call to undefined function: attach_setup_forum_auth() in /xxx /admin/modules/forums/admin_forumauth.php on line 61

Any ideas?

I had no problems installing 9.0.6.1 on this server.

Server specs (Server OS / Apache / MySQL / PHP / DragonflyCMS):
Linux/1.3.39/4.1.22/4.4.7/9.2.0


make sure you upload all files, looks like you are missing inlcudes/phpBB/attach

.:: I met php the 03 December 2003 :: Unforgettable day! ::.

Server specs (Server OS / Apache / MySQL / PHP / DragonflyCMS):
CloudLinux / Apache 2.4 LSAPI / MySQLi 5.6 / PHP 5.6 / DCVS


NanoCaiordo wrote
make sure you upload all files, looks like you are missing inlcudes/phpBB/attach


All the files seem to be present. Including the attach folder and all its content.

Server specs (Server OS / Apache / MySQL / PHP / DragonflyCMS):
Linux/1.3.39/4.1.22/4.4.7/9.2.0


did you "make sure to upload all files"?

well i suppose to say re-upload all files again.

.:: I met php the 03 December 2003 :: Unforgettable day! ::.

Server specs (Server OS / Apache / MySQL / PHP / DragonflyCMS):
CloudLinux / Apache 2.4 LSAPI / MySQLi 5.6 / PHP 5.6 / DCVS


NanoCaiordo wrote
did you "make sure to upload all files"?

well i suppose to say re-upload all files again.


My misunderstanding. You are right, as usual. Reuploaded all files and everything now works. Thanks a bunch. Very Happy 👏

Server specs (Server OS / Apache / MySQL / PHP / DragonflyCMS):
Linux/1.3.39/4.1.22/4.4.7/9.2.0

All times are UTC